Capgirem Vilanova i la Geltrú – CUP culmina l’elaboració de la seva llista electoral

LLISTA COMPLETA

Capgirem Vilanova i la Geltrú – CUP culmina l’elaboració de la seva llista electoral

Aquest divendres, la candidatura Capgirem Vilanova i la Geltrú – CUP ha posat punt i final al procés d’elaboració de la llista electoral per a les eleccions municipals del proper 26 de maig amb la votació realitzada en assemblea oberta al Castell de la Geltrú.

 

La candidatura ha configurat una llista enfocada a capgirar la ciutat i el govern municipal. Les persones que en formem part acumulen un gran bagatge de participació política tant a les institucions com en altres àmbits de l’activisme, en un ampli espectre de temàtiques que seran fonamentals a l’hora de capgirar la ciutat des del govern i amb l’aliança imprescindible dels que treballen des de l’organització civil als quals la candidatura reconeix com a una gran vàlua d’aquesta ciutat.

 

Un peu al govern i l’altre al carrer són ja imprescindibles. Amb aquesta aspiració, l’assemblea ha completat les deu primeres persones presentades el passat 26 de gener, on hi ha hagut un canvi a la quarta posició, atès que finalment Quim Arrufat no formarà part de la llista per circumstàncies personals i aquesta posició serà ocupada per Jaume Aliaga, experimentat cooperativista i activista ecologista. Exempleat de banca, actualment treballa a la cooperativa d’energia renovable Som Energia i forma part de diversos projectes que edifiquen alternatives socials i sostenibles en camps com la mobilitat, les energies renovables i les comunicacions.

 

En vuitena posició i per completar les deu primeres persones s’incorpora Alfons Pérez, enginyer industrial que ha dedicat gran part de la seva carrera professional a l’activisme d’investigació com a membre de l’Observatori del Deute en la Globalització. En els darrers anys s’ha especialitzat en el món de l’energia i la geopolítica, a través de la recerca i el treball de camp sobre els impactes del model extractiu i fòssil als països del Sud Global, la influència del capitalisme financer, el consens de les grans infraestructures energètiques, etc. També és membre de la Xarxa per la Sobirania Energètica, un col·lectiu municipalista que treballa per presentar propostes energètiques a nivell local.

 

La llista s’ha completat amb persones provinents de multitud d’àmbits professionals i amb inquietuds i una activitat social ben diversa, des del sector primari a l’activisme cultural, feminista, ambiental i social. També amb exregidors de la CUP de Vilanova com Marta Rius, Guillem Bau i tancant la llista, l’actual portaveu de la CUP de Vilanova i la Geltrú, Josep Maria Domènech.

 

El resultat és una candidatura plural i oberta, amb la necessària equitat de gènere, representada també en la proposta de coalcaldia assumida per Marta Jofra i Enric Garriga. En definitiva, una candidatura que compta amb l’expertesa i la il·lusió necessàries per governar Vilanova i la Geltrú.

 

Vilanova i la Geltrú, 5 d’abril de 2019

 

 

LLISTA ELECTORAL 2019
CAPGIREM VILANOVA I LA GELTRÚ CUP – ALTERNATIVA MUNICIPALISTA (AMUNT)

1. Marta Jofra Sora
2. Enric Garriga Ubía
3. Marta Guinda Camps
4. Jaume Aliaga Huguet
5. Rosa Soler i Vendrell
6. Raimon Ràfols Florenciano
7. Fab Llanos Bustos
8. Alfons Pérez López
9. Arnau Garcia Cardona
10. Sílvia Mancha Pallerola
11. Guillem Bau Vargas
12. Elena Rekalde
13. Albert Jansà Sancho
14. Elisenda Castillón Soria
15. Núria Araüna Baro
16. Marta Rius Gallart
17. Marta Pagès Romero
18. Santiago Huguet Monteso
19. Almudena Godoy Castro
20. Andreu Vedo Olegario
21. Eva Herbera
22. Miguel Ángel González Ayala
23. Joan Deyà Jarque
24. Eli Ferret Madico
25. Josep Maria Domènech Gibert
SUPLENTS
26. Torcuato Vargas Ruiz
27. Mari Luz Mayné Mateos
28. Nuria Núñez Fusaro
29. Blai Calzada Lorente
30. Joana Maestre Campamà
31. Miquel Olària Mestre

No hi ha comentaris

Deixa el teu comentari